Derece

"Güçlü ve güvenli bir ülke konumu hedefleyen Türkiye'nin geleceği sizlerin elinde olacaktır. Sizler, yeni beyin gücü ile Türkiye'nin kalkınma odağısınız. Ülkemiz ve milletimiz için vatanperver duygularla çok çalışmalısınız. 2023 hedeflerimize sizlerle ulaşacağız.

İnancınız, çalışma ve yücelme azminizin sonsuz olmasını dilerim. Sizi ve ailenizi başarınız dolayısı ile tebrik eder, sevgi ile selamlarım."

Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç

Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç imzasıyla kaleme alınan tebrik metni, Fakültemiz Felsefe Bölümü öğrencisi Ahmet Yılmaz'a Dekanımız Prof. Dr. Selami Bakırcı tarafından verildi.

Dekanın Mesajı

Sevgili Gençler, Özgürlüğün mabetleri olarak kabul edilen üniversiteler, çağın gereklerini göz önünde bulundurarak, insanın dünyayı anlamlı kılan... Devam

Bağlantılar

Sizler için önerebileceğimiz yararlı bir çok bağlantıya burdan ulaşabilirsiniz. Bağlantıların tümü Kurumların resmi web sayfalarıdır... Devam