EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Öncelikle Edebiyat Fakültemizi tercih edip kayıt yaptıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ülkemizin ve kültürümüzün gelişmesi, büyümesi ve kalkınmasında önemli bir yeri olan Edebiyat Fakültesi ailesine hoş geldiniz.

2017-1018 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Erzurum Teknik Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereği her öğrenci eğitim-öğretim başlamadan önce ders kaydını yaptırması gerekmektedir. Tüm öğrencilerimizden ders kaydında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli hassasiyeti göstermelerini istirham ediyoruz.

Ders kaydı yapılırken aşağıda belirtilen aşamalara dikkat edilmelidir.

I.       Aşama: Derslerin Seçimi

1. 1.      Ders seçimleri 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Üniversitemizin Web sayfasındaki “Öğrenci Bilgi Sistemi” linkine girilerek yapılacaktır.
  2. 2.      Yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizin ders kaydı yapabilmeleri için şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için tıklayınız.
  3. 3.      II. Öğretim öğrencilerinin ders kaydını yapabilmeleri için öncelikle 15 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar öğrenim harcını yatırmaları gerekmektedir. Öğrenim harcını yatırmayan öğrencinin otomasyon sayfası açılmayacaktır.

II.  Aşama: Derslerin Onayı

1. 1.      Önceden ders seçimi yapılan tüm dersler 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili Danışman’a şahsen başvurularak onaylatılacaktır.
  2. 2.      Ders onayları sonunda iki çıktı alınacaktır. Çıktılar imzalandıktan sonra biri Danışman’da diğeri ise öğrencide kalacaktır.

III. Aşama: Derslerin Değiştirilmesi

1. 1.      Ders seçimi ve onayı yapılan derslerden istenilen dersler 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında değiştirilebilir. Ancak bu tarihler arasında değiştirilen derslerin tekrar ilgili Danışman’a şahsen başvurularak onaylatılması gerekmektedir.
  2. 2.      İstenilen dersler değiştirildikten sonra yeni bir çıktı daha alınmalıdır. Yeni çıktılar da imzalandıktan sonra biri Danışman’da diğeri ise öğrencide kalacaktır.

Ders kaydı aşamalarının tamamından öğrenci sorumludur.

DEKANLIK

Dekanın Mesajı

Sevgili Gençler, Özgürlüğün mabetleri olarak kabul edilen üniversiteler, çağın gereklerini göz önünde bulundurarak, insanın dünyayı anlamlı kılan... Devam

Bağlantılar